E-post     Lösenord     Skapa medlemskap  Glömt lösenord? 


Artiklar » Artiklar som rör hemsidan » Trivselregler forum

Trivselregler forum

0 röster


För att forumet ska hålla den nivå vi önskar har vi vissa regler (se nedan) som måste följas. Om du upptäcker någon oserös tråd alternativt oseriöst inlägg enligt reglerna nedan så meddela gärna moderator. Vi vill att stämningen i forumet ska vara positiv, lärande och hjälpande och det är du som medlem som kan bidra till att denna stämning hålls kvar!

* Håll er till ämnet
Om ni känner att ni vill ställa en ny fråga som avviker från trådens ursprungliga fråga/ämne, så starta en ny tråd istället för att fortsätta i den befintliga tråden.

* Inga personliga påhopp
Inga personliga påhopp tolereras av någon sort. Detta gäller även klagomål på stavning och upplägg av inlägg. Detsamma gäller vid svar på personliga påhopp.

* Använd vårdat språk
Använd ett vårdat språk utan könsord, svordomar och liknande.

* Använd sökfunktionen (kommer snart utvecklas)
Innan ni startar en ny tråd, så använd sökfunktionen för att undvika att det skapas alltför många trådar om ett och samma ämne. Många ämnen har diskuterats noggrant på forumet, fortsätt hellre på gamla trådar inom samma område än att starta nya likadana.

* Använd bara ett användarnamn
Att skriva i forumet under mer än ett användarnamn tolereras inte.

* Inga rasistiska kommentarer
Nedlåtande kommenterer om andra etniska grupper eller om andra nationaliteter tolereras inte, detsamma gäller även andras religion eller sexuella läggning.

* Använd läsbart språk
Enstaka slarvfel gör vi alla, men att konstant slarva med språket så att inläggen blir svårlästa är något vi måste försöka undvika efter bästa förmåga.

* Länka inte till olämpliga sidor
Länka inte till sidor med piratkopior eller annat olagligt material. Länka inte heller till pornografi eller annat som kan vara stötande och som inte har anknytning till repti. Om det finns en risk att någon kan anse att det som finns på en länkad sida är stötande så skall det vid länken klart beskrivas vad sidan innehåller och varnas för detta.

* Finns det ont om intressanta trådar i en avdelning?
Starta nya!

* Finns det ont om intressanta inlägg i en tråd som inte är besvarad?
Skriv nya om du känner att du kan tillföra något till diskussionen!

* Skriv inlägg som tillför diskussionen (tråden) något.
Tillför ditt inlägg något av värde till diskussionen? Om inte så låt bli att posta inlägget.

* Reklam för företag och hemsidor
Reklam för och från företag ska inte göras i forumet. Det finns enskilda sidor för detta som Företagssidan samt Köp & sälj för de företag som finns med på företagssidan. Att man nämner både företag och hemsidor är en sak men löpande annonsering en annan. Om du upptäcker någon som regelbundet gör detta så be dem gärna ta kontakt med Richard Arthursson på 0736-220929 för att se vilka möjligheter till annonsering som passar bäst. Reklam samt andra inlägg som kan tänkas som reklam för sidor med liknande tjänsteutbud som här på Repti.net är inte tillåtet. Har du en sida med liknande tjänster, annonsera du precis som Repti på Google för att få ny trafik löpande, inte här.

* Upptäcker du överträdelser av dessa regler så kontakta moderatorerna
Kontakta någon av moderatorerna ifall någon medlem missköter sig eller om någon tråd håller på att spåra ut eller bör avslutas. Överst på sidan som listar en katagoris trådar är det synligt vem som är moderator/moderatorer i den aktuella kategorin.

 Inlägget är publicerat av Repti.net (reptinet) 2011-05-16 20:38:00


Kommentera


 

 


Kommentarer

 
Hej! Kan ni hjälpa mig ta bort en tråd jag startat? Tacksam för hjälp. Mvh/O
Publicerad av Anya Nisser (Orselina) 2015-09-14